serveis

Si busqueu assessorament legal sòlid respaldat per anys d’experiència i un compromís genuí amb la justícia, esteu al lloc correcte. Confieu en mi, Marta Ginestà, per a les vostres necessitats legals a la Seu d’Urgell, Lleida i Barcelona!

PROCEDIMENTS MATRIMONIALS

Orientació experta en procediments matrimonials, separació i divorci. Amb més de 10 anys d'experiència, assegurem un acompanyament legal compassiu i eficient per afrontar aquestes etapes amb confiança i claredat. Protegim els vostres drets amb dedicació i professionalitat

INDEMNITZACIONS DERIVADES D'ACCIDENTS DE CIRCULACIÓ

Assegura't una indemnització justa després d'un accident de trànsit. Oferim assistència legal experta per defensar els teus drets i aconseguir la compensació que et mereixes.

RECLAMACIÓ DE DEUTES

Recuperem els teus deutes amb eficàcia i legalitat. Oferim serveis de reclamació de deutes amb un enfocament personalitzat i resolutiu. Confia'ns la teva situació financera per a una solució efectiva

DESONAMENTS I IMPAGAMENTS DE RENDES DE COTRACTES DE LLOGUER

Resolució eficient de desnonaments i impagaments de lloguer. Orientació legal experta per protegir els teus drets en qüestions de lloguer. Confia en la nostra experiènci

HERENCIES I SUCCESOS

Planifiquem i gestionem herències amb professionalitat. Assegurem una transició suau i justa, protegint els teus interessos i garantint la correcta distribució del patrimoni familiar.

EXPEDIENTS D'EXTRANGERIA

Resolguem amb èxit tots els teus tràmits d'estrangeria. Oferim assistència especialitzada per a tot tipus d'expedients, assegurant un procés fluid i una orientació experta. Confia'ns les teves qüestions migratòries.

CONTACTA'M

Si busqueu assessorament legal sòlid respaldat per anys d’experiència i un compromís genuí amb la justícia, esteu al lloc correcte. Podeu acudir a mi per a les vostres necessitats legals a La Seu d’Urgell, Lleida i Barcelona!